Vijesti
Grad
Fotografije
Forum
Suradnja
Marketing
Kontakt
 
Vijesti
.: Aktualno
.: Poslovne vijesti
.: Kultura
.: Sport
Kolumne
.: Autoškola
.: Paranoya
.: Party Report
.: Blog novog vozača
.: Osobne financije
.: Music Corner
.: AutoSvijet
.: Kućni ljubimci
.: Veliko otkriće
.: La Femme
.: Vaše Zelenilo
Interakcija
.: Nagradna igra
.: Galerija fotografija
.: E - razglednice
.: Varaždin by Night
.: Forum
Grad
.: Općenito o gradu
.: Položaj
.: Povijest
.: Palače i zgrade
.: Crkve
.: Galerija grada
Događaji
.: Barokne večeri
.: Špancir Fest
.: Ljeto u Varaždinu
.: Novogodišnja    utrka
.: Međunarodna    izložba cvijeća
.: Međunarodno    plesno natjecanje
.: Obrtnički sajam
.: Sajam lova,    ribolova i turizma
Znamenitosti
.: Stari grad
.: Groblje
.: Hrvatsko narodno    kazalište
.: Gradska vijećnica
.: Katedrala
.: Bicikl
Impressum
.: Uredništvo
.: Marketing
.: Suradnja
.: Kontakt

Prati portal Varaždin-Online.com putem RSS čitača
 
Prati portal Varaždin-Online.com na Twitteru

MOGUĆNOSTI OGLAŠAVANJA I PROMIDŽBE NA PORTALU VARAŽDIN ONLINE

Internet je danas s pravom proglašen oglašivačkim medijem budućnosti.
Mogućnosti internet marketinga, prema statističkim su podacima, znatno više no one svih ostalih "klasičnih" medija. Također, korisnička populacija koja se danas koristi internetom u pravilu spada u educiraniju i većim dijelom mlađu publiku, svjesnu novih tehnoloških dosega, ali i sa percepcijom da prepozna i cijeni oglašivača svjesnog modernog pristupa marketingu.

Naše su prednosti konkretne:
Osim što je oglašavanje, zbog nižih troškova, znatno jeftinije od klasičnih medija (internet pruža najbolji omjer cijene i efikasnosti oglasa), Vaš će oglas biti i znatno vidljiviji. Naime, zaslon računala sužava percepciju korisnika na vrlo mali prostor, a, primjerice, velika okomita reklama koju kod nas možete zakupiti zauzima gotovo petinu tog prostora. Klasični oglasi okružuju nas sa svih strana, pa stoga postoji velika vjerojatnost da ga mnogi uopće neće niti zamijetiti.

Naša je dodatna prednost ta što Vam pružamo mogućnost animiranih oglasa. Tisak i klasični oglasi ne mogu iskoristiti ovakvu prednost, koja nezaustavljivo privlači oko korisnika. Ekskluzivna sponzorska reklama nestandardne veličine, čiji prostor je namijenjen samo Vama, pobrinut će se da svaki od pedesetak tisuća posjetitelja vidi upravo Vašu promociju. To znači da će se, primjerice na naslovnici, vaša reklama prikazati više od 400 tisuća puta.

Animirana reklama, uklopljena u statičan sadržaj, također predstavlja prednost i u odnosu na televiziju. Televizija je potpuno animirani medij, te se u njemu reklama vrlo teško ističe. Reklame na televiziji siječu sadržaj, a njihovu neefikasnost potkrepljuje činjenica da je korisnička navika mijenjati program za vrijeme bloka reklama. Na internetu sadržaj i reklama čine skladnu cjelinu, gdje reklama ciljano privlači pogled. Stručnu izradu reklama jamčimo, a načinit ćemo ih u skladu s vašim željama, bez obzira želite li manju kampanju sa reklamama standardne veličine, ili onu velikog opsega.

Prednosti pred radijem se očituju u činjenici da vizualno opažanje čini čak 90% cjelokupne čovjekove percepcije. Naše kvalitetno i pravilno formirane reklame koriste tu činjenicu, te još više pogoduju efikasnom privlačenju svačijeg interesa. Kratkotrajna će reklama na radiju tražiti od korisnika da u nekoliko sekundi "pohvata" sve bitne informacije, što je u praksi često nemoguće. Jednom učitana reklama na internetu dopušta da je se proučava do najsitnijih detalja, u vremenu koje korisnik svojevoljno odabere.

Iskoristivost Vaše reklame kod nas je trenutna. Ako privuče korisnika, on će jednim klikom već pregledavati dodatne informacije koje mu pružate. Kod ostalih se medija to razvlači na nepotrebne faze: Prvo korisnik vidi reklamu, zatim - ako ga zainteresira - zapisuje ili pamti kontakt informacije, zatim mora paliti računalo ili koristiti telefon, i tako dalje, što često rezultira gubljenjem interesa i potencijalne mušterije.

Vaša reklama može pridonijeti i kvaliteti našeg sadržaja. Naime, pružamo Vam mogućnosti objavljivanja Vaših vijesti ili intervjua, gdje se korisnici iz prve ruke mogu uvjeriti o kvaliteti Vaše ponude.

Posebnim Vas pogodnostima možemo izdvojiti kako biste postali kvalitetnim i prepoznatljivim dijelom našeg portala. Na taj ćete se naćin moći još bolje predstaviti našoj publici, kao jedna dodatna, privlačna i zanimljiva mogućnost ili servis. Reklama koja nije klasičan oglas u potpunosti služi na ugodnost korisniku.

Naš je cilj da kvalitetom, ažurnošću i raznovrsnošću sadržaja privučemo publiku, a njihov će broj utjecati i na efikasnost Vaše reklame. Procjene, koje možemo potkrijepiti i konkretnim podacima, govore o broju od pedesetak tisuća posjetitelja mjesečno. Broj prikazanih reklama ne staje na toj brojci, već se, pri onim najkvalitetnijim rješenjima, može popesti čak i do vrtoglavih pola milijuna prikaza. Pri tim brojkama nećemo stati, na što ćemo se i pismeno obavezati.

Naše višegodišnje iskustvo u području internet marketinga uvjetuje nam da činimo sve od sebe kako bi i Vaša reklama privukla oko i najzahtjevnijeg korisnika. Osim što ćemo pripremiti Vašu promotivnu kampanju, ovisno o Vašim željama i potrebama, biti ćemo u mogućnosti slati Vam konkretna i točna izvješća o uspješnosti oglašivačke kampanje, te Vam na temelju dobivenih rezultata asistirati u poboljšanju iste, kako biste bili u mogućnosti postići još bolji učinak.

To znači da pametnim ulaganjem u naše internet oglašavanje, uz zajamčeno minimalne cijene i uz dvoznamenkaste popuste, možete postići maksimum u odazivu publike.

Želite li oglašavati na portalu www.Varazdin-online.com, ili tražite dodatne informacije, kontaktirajte nas, kako bismo zajedno pronašli za Vas najkvalitetnije moguće rješenje.

Telefon: 042 207 507, 042 209 159
Faks: 042 207 508
E-mail: marketing@varazdin-online.com

 
Disclaimer | Copyright | Pravila privatnosti
 
Oglašavanje online/kanal SZH | VarazdinOnline | Koprivnica | eMedjimurje | Zagorje | Mnovine